IPKOM, inteligentna podpora komunikacijam, d.o.o.

telefon/faks: 01 309 22 71

Ustanovitev

Ipkom d.o.o., ustanovljen leta 2008, je podjetje, v katerem se prepletajo sveže ideje mladega podjetja ter pestre delovne izkušnje kadra. V podjetju združujemo strokovnjake z dolgoletnimi izkušnjami na področjih informatike in telekomunikacij. Pri našem delu se osredotočamo predvsem na uresničevanje idej in zapolnjevanje novo nastalih potreb v sferah, kjer se prepletata informatika in telekomunikacije.

Ponudba

V Ipkomu ponujamo širok spekter učinkovitih storitev in rešitev, ki se raztezajo od enostavnih do kompleksnih. Bogate izkušnje imamo zlasti na področju javne varnosti ter na področju informacijske podpore okoljevarstvenim programom.

Misija

Naša misija je razvijati nove telekomunikacijske / informacijske tehnike in metode. Zavedamo se, da je uspeh vašega poslovanja odvisen tudi od kvalitetne informacijske  rešitve, zato z našimi rešitvami poskrbimo za vaše potrebe, vam pa prepustimo, da se osredotočite na vaše delo.

Naš cilj

Skrb za naše stranke izražamo tudi z visoko kvalitetno podporo, saj je naš cilj imeti zadovoljne stranke, s katerimi bomo dolgoročno sodelovali.